Producten en diensten

Websites

Staticlink ontwikkelt websites op basis van de volgende Microsoft technologie:
ASP.NET MVC 4 en SQL Server 2008 R2. Deze technologie biedt de basis voor websites met een hoge mate van betrouwbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Staticlink heeft een specialisatie voor het ontwikkelen van websites met de volgende kenmerken:

CMS

Staticlink maakt gebruik van een eigen ontwikkeld Content Management Systeem (CMS). Met dit systeem kunt u eenvoudig de pagina's en gegevens van uw website beheren. Het CMS beschikt over een authenticatiesysteem welke geïntegreerd kan worden met bestaande socialmedia accounts zoals Facebook en Twitter. Hierbij kan de toegang tot de gegevens van de website per gebruiker worden ingesteld. Daarnaast biedt het CMS mogelijkheden voor het opstellen en verzenden van nieuwsbrieven, export van data en workflow management.

Hosting

Voor het hosten van websites maakt Staticlink gebruik van een rekencentrum in Amsterdam welke als enige in Nedelerland over een drievoudige ISO-certificering beschikt (ISO 20000 – IT Service Management, ISO 9001 – Quality Management en ISO 27001 – Information Security). Door middel van deze hostingfaciliteiten kan een zeer hoge mate van van betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw website worden gegarandeerd.

Projectmanagement en consultancy

Staticlink kan het volledige traject van conceptie tot en met implementatie van websites verzorgen en biedt consultancy en projectmanagement op elk van de volgende onderdelen: